Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αυτή η σελίδα αναφέρει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις βάσει των οποίων χρησιμοποιείτε το www.wardrobeclothes.gr. Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε χρήση αυτής της ιστοσελίδας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις.

Ο Ιδιοκτήτης της Ιστοσελίδας, παρέχει στους επισκέπτες τις πληροφορίες που περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο ή σε οποιαδήποτε τμήμα από τις σελίδες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα και καθορίζονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας, την πολιτική απορρήτου και οποιονδήποτε άλλο σχετικό όρο και τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που μπορεί να ισχύουν για συγκεκριμένο τμήμα ή ενότητα αυτού του ιστότοπου.

ΓΕΝΙΚΑ

Η επιβεβαίωση των ζητούμενων για αγορά αγαθών, εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη διαθεσιμότητά τους. Η αποδοχή παραγγελιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ιστού δεν αποτελεί εγγύηση για την παράδοση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα προσφέρουμε εναλλακτική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν είμαστε σε θέση μόνο να εκπληρώσουμε μέρος της παραγγελίας σας, εφόσον έχει πληρωθεί ολόκληρη η παραγγελία σας, τότε κατά την αποστολή θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται στην παρακάτω ενότητα πληρωμών. Το συνολικό ποσό θα χρεωθεί από το λογαριασμό σας όταν αποδεχτούμε την παραγγελία σας για την αγορά αγαθών από εμάς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία  διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση wardrobeclothes.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω.Η εταιρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ με ΑΦΜ 107845807 και αρ. ΓΕΜΗ 140476136000, έχει την έδρα της Ειρήνης 10, Κοζάνη 50100. 

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ WWW.WARDROBECLOTHES.GR

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις μαζί με το Τιμολόγιο και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς σχετικά με την παροχή των αγαθών που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε. Αυτές οι συνθήκες αντικαθιστούν όλες τις άλλες προτάσεις τόσο ακουστικές όσο και γραπτές.

Κατά την παραγγελία δεν υπάρχει δέσμευση ότι θα σας παραδοθούν τα προϊόντα που παραγγείλατε. Είναι εξ ολοκλήρου κατά την κρίση μας να απορρίψουμε ή να δεχτούμε το αίτημα αγοράς σας.

Αυτή η δέσμευση επιβεβαιώνεται μόνο όταν αποδεχθούμε το αίτημά σας για την αγορά των αγαθών και σας έχουμε στείλει μια απόδειξη τιμολογίου ή αποστολής η οποία περιλαμβάνει την ημερομηνία αποδοχής της παραγγελίας που θα είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στο εν λόγω τιμολόγιο ή απόδειξη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση των πληροφοριών που περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, το wardrobe clothes δεν παρέχει καμία δήλωση ή εγγύηση, είτε ρητή είτε νομική ή υπολειπόμενη, ως προς τη σειρά, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών, των στοιχείων ή / και του περιεχομένου που περιέχονται στον ιστότοπο.

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε ή να διακόψουμε χωρίς προειδοποίηση, οποιαδήποτε όψη ή χαρακτηριστικό αυτού του Δικτυακού Τόπου. Οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπού. Βασίζεστε στις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα με δική σας ευθύνη. Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος ή παράλειψη σε αυτόν τον ιστότοπο, ενημερώστε μας.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα, τα ονόματα, τα λογότυπα και τα σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι καταχωρημένα και μη καταχωρημένα εμπορικά σήματα του κατόχου της ιστοσελίδας. Τίποτα που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως χορήγηση οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιασδήποτε εμπορικής επωνυμίας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Ιδιοκτήτη της Ιστοσελίδας.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.wardrobeclothes.gr.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (links)

Μπορούν να παρέχονται εξωτερικοί σύνδεσμοι για την εξυπηρέτησή σας, αλλά δεν υπόκεινται στον έλεγχο του wardrobe clothes και δεν γίνεται καμία αντιπροσώπευση ως προς το περιεχόμενό τους. Η χρήση ή η εξάρτηση από εξωτερικούς συνδέσμους και το περιεχόμενό τους παρέχονται με δική σας ευθύνη. Κατά την επίσκεψη σε εξωτερικούς συνδέσμους, πρέπει να ανατρέξετε στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των εξωτερικών ιστοσελίδων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

To wardrobe δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης το wardrobe δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Δεν εγγυόμαστε σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Το wardrobe μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τυχόν σχετικούς όρους και προϋποθέσεις, πολιτικές ή ανακοινώσεις. Αναγνωρίζετε ότι με την επίσκεψη στον ιστότοπο κάθε φορά, δεσμεύεστε στην τρέχουσα έκδοση των σχετικών όρων και

προϋποθέσεων και, εκτός αν αναφέρεται στην τρέχουσα έκδοση, όλες οι προηγούμενες εκδόσεις θα αντικατασταθούν από την τρέχουσα έκδοση. Θα είστε υπεύθυνοι για την αναθεώρηση της τότε τρέχουσας έκδοσης κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του www.wardrobeclothes.gr συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Το www.wardrobeclothes.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το www.wardrobeclothes.gr, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος θα έχει ορίσει.

Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Οφείλουν να μας ειδοποιούν άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΩΝ – ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά προϊόντων μέσω του www.wardrobeclothes.gr απαιτείται η επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας του πελάτη – μέλους, η οποία διενεργείται με την αποστολή e-mail επιβεβαίωσης του wardrobe στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει χορηγήσει κατά την εγγραφή του ως πελάτη – μέλους και την δημιουργία του λογαριασμού του. Οι εντολές και παραγγελίες του πελάτη θα αρχειοθετούνται από την εταιρεία και θα διατηρούνται στο αρχείο της για όσο χρόνο απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία περί τηρήσεως βιβλίων και στοιχείων από επιτηδευματίες (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω του www.wardrobeclothes.gr με δήλωσή του

απευθυνόμενη προς την εταιρεία που εδρεύει στην Κοζάνη, οδός Ειρήνης, αρ. 10, εντός 14 ημερών από την εκ μέρους του παραλαβή των προϊόντων.

ΤΙΜΗ & ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – Φ.Π.Α.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φ.Π.Α (24%).

Οι δαπάνες μεταφοράς για παραγγελίες εντός Ελλάδος αξίας 50€ και άνω είναι Δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50€, ανέρχονται στο ποσό των 5€.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

To wardrobe αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Ή ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες που προκύπτουν από τον ιστότοπο, την πολιτική απορρήτου ή άλλους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις, πολιτικές και ειδοποιήσεις ή τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας.


Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout